Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

De retailsector is al jaren in verandering en het speelveld is door Covid-19 extra hard door elkaar geschud. Vanaf 5 juni zijn de coronamaatregelen voor winkels, horeca en de cultuursector verder versoepeld en vanaf 26 juni is het maximum aantal klanten naar 1 klant per 5 m² gegaan. Ook is het vanaf die datum niet meer verplicht om een mondkapje te dragen als de 1,5 meter gewaarborgd kan blijven. Voor de horeca geldt geen maximum aantal gasten meer, voor zowel binnen als buiten. De enige voorwaarde is dat er 1,5 meter afstand gehouden moet kunnen worden tussen de leden van de verschillende gezelschappen. Als gebruik wordt gemaakt van kuchschermen, mag de afstand minder dan 1,5 meter zijn. Zelfbediening is nog niet toegestaan maar we komen dus steeds dichter bij het (nieuwe) normaal.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Ontdek meer

Ontdek wat SalesFreaks voor u kan betekenen.

We vertellen het graag