Let's get digital! Krijg inzicht in data en verhoog je salesprestaties

SalesFreaks helpt je met het implementeren van onze digital tools in jouw organisatie. Hiervoor maakt ons data team gebruik van een rapportagetool en een communicatietool. Deze tool zorgt ervoor dat we de samenwerking bevorderen tussen Merchandisers, Promotors, Accountmanagers en de verschillende brands. Hetgeen waar jij specifiek inzicht in wilt hebben, bouwen wij middels de tools. Ons doel is om alles zo inzichtelijk mogelijk te maken – zodat jij, efficiĆ«nte en effectieve doelen kunt stellen. Door het analyseren van de tools kan uiterst waardevolle informatie worden verschaft met een gestroomlijnde samenwerking als resultaat.

Voor neem je contact op met SalesFreaks

data driven sales

Met Data Driven Sales sturen we jouw verkoopkanalen aan op basis van wat er werkelijk gebeurd in de winkel. Zien we bijvoorbeeld dat een product beter verkoopt in een andere stad dan passen we hier de schappen op aan. Daardoor realiseren Merchandisers en Promotors niet alleen verkoop in de winkel maar halen ze ook waardevolle insights uit onze rapportage tool. SalesFreaks werkt met twee vaste data-analisten die wekelijks rapporten, bijsturen en advies geven aan onze klanten. Zoals wij eerder voor Samsung deden.

krijg inzicht in winkeldata

Wekelijks, of als er behoefte aan is vaker, rapporteert SalesFreaks aan haar klanten. Deze cijfers geven inzicht in: verkoopdata, voorraaddata en soft data. Deze insights rapporteren wij niet alleen op winkelniveau, maar ook nationaal. Hiermee kunnen wij inspelen op de KPI's van onze klanten. Of we gebruiken deze informatie voor het optimaliseren van het schappenplan. SalesFreaks werkt samen met verschillende stakeholders en distributeurs, zoals Tech Data, A&C Systems en Also.

Ontvang een voorbeeld van een van onze datarapporten en krijg inzicht in wat SalesFreaks voor jouw organisatie kan betekenen.