Zoek je toptalenten uit de markt? Schakel SalesFreaks in!

Zoek je een extra paar handen en ogen om te helpen met jouw recruitment vraagstuk? Wij ondersteunen in het zoeken, selecteren en plaatsen van de juiste kandidaten. Dit doen wij voor uiteenlopende profielen. Denk aan startend, enthousiast salestalent maar bijvoorbeeld ook aan senior Key Account Managers.

SalesFreaks plaatst jaarlijks tientallen kandidaten. Uit ervaring weten wij dat het aantrekken van een kandidaat met de juiste skills, niet altijd resulteert in een succesvolle plaatsing. Maar hoe zorg je dan wel voor een succesvolle en vruchtbare samenwerking? SalesFreaks kijkt ook naar de persoon achter het CV. Matcht het karakter van de kandidaat met de organisatie? Kijken ze door dezelfde (verkoop)bril naar de wereld?

SalesFreaks is jouw partner voor werving- en selectie vraagstukken. 

Voor neem je contact op met SalesFreaks

1. vind de JUISTE kandidaat

SalesFreaks beschikt over een groot (digitaal) netwerk. Hierdoor kunnen wij snel schakelen én werven. Om dit proces soepel te laten verlopen, is het van groot belang dat jíj helder hebt naar wie je op zoek bent. Want als je niet weet naar welk profiel je precies op zoek bent, hoe ga je deze persoon dan vinden? Wij helpen je met het opstellen van een duidelijke profielschets.

2. zoektocht naar TALENT

Na het uitgooien van de juiste lijntjes, gaan we door met het maken van een eerste selectie. Een goed profiel is één, maar is die klik er ook? Matchen de karakters en kijken jullie door dezelfde bril naar de wereld? SalesFreaks ontzorgt volledig in het werving- en selectieproces. Zodat jij je kan focussen op het selecteren van het beste talent.

3. aan de slag

Wij begrijpen dat de stap naar een vast contract misschien wat spannend is. Daarom kun je bij SalesFreaks kiezen uit vast, deta of het Young Professionals programma. Elke situatie is anders en dat vraagt om een aanpak op maat. Wij helpen je graag op weg. Neem contact op met Sharon Ouwekerk voor een goed gesprek en/of een kop koffie in Amsterdam.

dit zeggen ONZE kandidaten

"Door Mario werd ik heel enthousiast benaderd voor mijn huidige rol "Key Accountmanager " bij Harmony. Gezien de expertise van Mario in het retail kanaal was deze match snel beklonken. Duidelijk geïnformeerd over de rol en het bedrijf en na ruim 2 jaar nog steeds erg blij met mijn werkgever."
Arjan ten hoeve
Key Accountmanager Harmony
'Erg verfrissend om mee samen te werken! Mario en SalesFreaks benaderen zowel de markt als mij op een unieke manier. SalesFreaks laat duidelijk zien dat zij de markt en de bedrijven ook goed kennen. Dit zorgt er voor dat er ook daadwerkelijk een realistisch beeld wordt geschetst van de vacature. In mijn ervaring zijn er weinig recruiters die dit doen."
Frank Wanrooij
Channel Account Executive bij Lenovo
"Het mooie aan SalesFreaks is dat het team echt interesse toont en goed hen huiswerk hebben gedaan omtrent de bedrijven waar ze voor werven. Daarnaast zijn de gesprekken echt inhoudelijk en op de persoon gericht. In het traject wat ik met Salesfreaks heb doorlopen, waren ze kort op de bal en toch geduldig."
bas dekker
Director Maverick AV Solutions Netherlands - Tech Data

Zoek je geen salestalent, maar bén je dat?

Of je nou nog bezig bent met je studie of deze (al lang) hebt afgerond, SalesFreaks heeft altijd plek voor salestalent. Binnen onze eigen organisatie of bij een van onze klanten. Wil jij aan de slag als bijvoorbeeld Accountmanager, Merchandiser of Sales Manager?

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met een van onze recruiters of stuur een WhatsApp naar: +3168921081