Hét programma voor jong salestalent

Met het Young Professionals programma ondersteunt SalesFreaks elk jaar tientallen gemotiveerde professionals die aan het begin van hun carrière staan. Dit is niet alleen leerzaam voor de professional maar juist ook voor de organisatie waar zij een werk- en leertraject starten. Met de kennis van nu, weten de professionals keer op keer te verrassen en brengen een nieuwe, frisse energie met zich mee. SalesFreaks werkt nauw samen met diverse onderwijsinstellingen om vroeg in contact te komen met jong talent. Wij geloven dat het loont om de nieuwe lichting vroeg te enthousiasmeren over het vak. Ben jij zo’n enthousiasteling of op zoek naar een? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of lees even verder.

Voor Young Professionals:

Na het afronden van het Young Professionals Programma ben jij helemaal klaargestoomd voor je professionele carrière! We leren je de inhoudelijke kant: kennis over het bedrijf waar je werkt, over hun diensten en producten. Maar ook op persoonlijk vlak heb je mooie stappen gemaakt. Zo heb je in het programma ontdekt waar je goed in bent, waar je hart ligt en welke droombaan jij wilt doorgroeien. En als kers op de taart sluit het programma af met zakelijk kleding en lifestyle advies (inclusief een customized overhemd/blouse!) en een zakelijke fotoshoot voor LinkedIn. Kortom: na dit traineeship ben jij helemaal klaar voor een vliegende start van jouw loopbaan! Bekijk nu alvast onze vacatures.

Voor bedrijven:

Young Professionals zijn een verrijking voor je team. Ze zijn gemotiveerd, leergierig en de kans is groot dat ze na het traineeship blijven. Door een Young Professional in je organisatie op te nemen, geef je niet alleen salestalent de kans om zich te ontwikkelen maar haal je ook nieuwe kennis in huis. Grote merken, zoals Tech Data en Motorola, hebben al succesvol meerdere trainees begeleid. Wil je meer weten over het programma? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.